Stockhome is een inspirerende samenwerking aangegaan met het bedrijf One Room Living. Het bedrijf is een onderdeel van het Haags Beddenbedrijf, een specialistisch bedrijf dat jaren ervaring heeft in het voor u perfecte bed vinden. Specialist op het gebied van slimme ruimte besparende oplossingen. Stockhome verzorgt de styling en producten waarmee u een nog prettigere (slaap)ruimte creëert. 

One Room Living is gespecialiseerd in ruimtebesparende meubels die geschikt zijn voor elke kleine woning en studentenkamer. Ook vindt u in het assortiment bedden, matrassen en boxsprings van de hoogste kwaliteit van onder andere Auping en Velda. De uit voorraad geleverde meubels worden binnen 10 werkdagen bij u thuis geleverd, inclusief montage*.

Stockhome staat voor een tijdloos, Scandinavische sfeer, eerlijk en pure materialen, design, handmade en vakmanschap.Stockhome.nl is een creatieve plek waar je inspiratie kan opdoen en producten kan aanschaffen om thuis een interieur die jouw persoonlijkheid, passies en gevoel weerspiegeld te creëren.  

In een tijd van massaproductie wil Stockhome unieke, hoog kwalitatieve producten, gemaakt van pure eerlijke materialen bieden die je gaat koesteren. Stockhome biedt een platform voor jonge merken, designers en hun producten. Vakmanschap moet gevierd worden!

 Mocht u een offerte willen voor interieuradvies vraag dan vrijblijvend naar de mogelijkheden en kosten via contact@stockhome.nl! 

   

Stockhome HBB Haags bedden bedrijf One Room living Stockhome.nl

 

 

 

 

Bekijk de veelzijdige collectie ruimtebesparende meubels en bedden in de webshop van One Room Living of bezoek een van hun showrooms in Den Haag, Amsterdam of Breda. 

 

 

*Vraag naar de voorwaarden.